Загрузка

Топові страви

Готуємо м'ясо виключно на відкритому вогні, щоб ви могли повною мірою насолодитися його ароматом.

Меню ресторану Углі - Асорті м’ясне

Асорті м’ясне

Фірмовий маринад від нашого шефа надає пікантності і незвичайності. Ми пропунуємо: соковитий шашлик з курки, телятини та баранини. Перепілка на мангалі. Каре телятини та каре молодого баранчика. Подаємо з лавашем, запеченими томатами, цибулею та зеленню.

Меню ресторану Углі - Хачапурі по-мегрельськи

Хачапурі по-мегрельськи

Дбайливо зберігаємо традиції і рецептуру приготування східної випічки. Саме тому наші фірмові коржики такі ароматні і пишні, хачапурі з апетитною скоринкою, а піде хрустке з наповненням на ваш вибір: з телятиною та овочами.

Меню

Національні страви від носіїв традицій в східному ресторані Углі. У меню ви знайдете узбецькі, азербайджанські, грузинські, ліванські та турецькі страви.

Національні страви від носіїв традицій в східному ресторані Углі. Охопити своїх гостей справжнім затишком і колоритом, східним шиком і витонченістю традицій вдається виключно закладам в східному стилі. Київський ресторан Углі на Великій Васильківській якраз такий - гостинний, красивий, щедрий на частування - винятковий! Східна гостинність - це багата комбінація різних деталей і, зрозуміло, основна з них є дуже смачне застілля. Своїм гостям Углі пропонують не одну, а цілий мікс східних кухонь. У меню ви знайдете узбецькі, азербайджанські, грузинські, ліванські та турецькі страви. І що вражає найбільше, так це кухарі відповідних національностей, що створюють кулінарні шедеври на відкритій кухні закладу! Так-так, магія приготування грузинських хінкалі з бараниною і кінзою або узбецької самси в тандирі відома тільки носіям національних кулінарних традицій. Так само як і ліванський салат Фатуш, правильніше і смачніше ліванця ніхто не приготує. Ідеально підібрані інгредієнти, збалансована рецептура, професійне обладнання - все це є на кухні ресторану Углі. Однак незабутніми страви тут робить інше. У майстерно приготованих вишукуваннях відчувається щіпка національного колориту, а це якраз під силу тому, хто з дитинства знайомий з традиціями своєї рідної кухні. Національний колорит можна скопіювати, рецепт страви можна вивчити і навіть вдосконалити, але тільки ті ресторани, де готують носії національних кухонь, зачаровують і запам'ятовуються гостям назавжди. Перевірено досвідом.

 

 

Читати більше